Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Ria van den Haak. Ik woon in Noordwijkerhout en ben 61 jaar oud.
Al ruim 40 jaar werk ik met veel plezier in de zorg. Ik werk in de thuiszorg omdat ik zorg kan geven zoals de zorgvrager het wenst en er samen overeenkomen. Op deze manier kunnen mensen langer thuis wonen wat ook een mooi toekomstbeeld is.
Ik werk bij Adry omdat Adry staat voor kwaliteit op kundigheid en presentatie. Dat is waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht.
Mijn expertises zijn: psychiatrie, revalidatie zorg, wondzorg en palliatieve zorg. Zoekt u iemand met brede ervaring dan boekt u mij.

Kundigheid en presentatie. Dat is waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Katwijk, Oegstgeest, Leiden, Wassenaar en Voorschoten.