Hallo! Mijn naam is Rianne Vlaming, ik ben 34 jaar oud en woon in Leiden samen met mijn man en 2 kinderen.

Na het afronden van mijn HBO verpleegkunde heb ik 10 jaar lang gewerkt als kinderverpleegkundige in het LUMC, waar ik me de afgelopen 6 jaar heb ontwikkeld tot kwaliteitsverpleegkundige.

Binnen Adry houdt de functie kwaliteitsverpleegkundige in dat ik binnen de organisatie verantwoordelijk ben voor het kwaliteitsbeleid. Dit bevat onder andere het up to date houden van kwaliteitsdocumenten (richtlijnen, jaarplan), analyseren waar knelpunten en verbeterpunten liggen en voorstellen doen ter verbetering van de zorgverlening.

Voor de verbetering van zorgverlening gebruik ik input van zowel (wetenschappelijk) onderzoek als ervaringen van zorgverleners en cliënten. Dit kunnen zowel  punten ter verbetering als positieve ervaringen zijn (want wat goed is willen we goed houden).

Binnen Adry werken zorgverleners die samen willen bouwen aan een gastvrije organisatie waarbij kwaliteit van zorg voorop staat en de zorgverlener de regie houdt. Ik vind het belangrijk de gehele organisatie betrokken te houden bij kwaliteitsbeleid. Ik zie het als uitdaging in deze startende organisatie de kwaliteit van zorg hoog te houden.

Graag hoor ik dus uw ervaringen ter behoud en/of verbetering van de kwaliteit van zorg!

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Katwijk, Oegstgeest, Leiden, Wassenaar en Voorschoten.