Kwaliteit en aansturende functie

Voor ons kantoor in Noordwijk hebben wij per direct behoefte aan een gepassioneerde en vakbekwame verpleegkundige.
Binnen deze functie signaleer je, coacht en coördineert de kwaliteit van zorg. Tevens ben je verantwoordelijk voor de indicatiestellingen. Wij bieden complexiteit van zorg, flexibiliteit, verantwoordelijkheden en de kans om de gehele kwaliteit van zorg te monitoren. Onze zorgverleners werken vanuit een holistische visie en verbindt daarbij lichamelijk, psychisch, functioneel en sociaal functioneren.

Wie is Adry?
Adry
is een online zorgplatform waar de cliënt zelf de regie in handen heeft. De cliënt kiest zelf een zorgverlener uit op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid voor persoonlijke verzorging, begeleiding en (intensieve) verpleging. Daarvoor is een zeer gebruiksvriendelijk boekingssysteem ontwikkeld, waarmee het boeken van een professionele zorgverlener binnen enkele klikken geregeld is. Zonder tussenkomst van contractmanagers of overheidsinstellingen.

De tijd waarin wij leven en de problemen die wij ervaren vraagt om een nieuwe kijk op de zorg. Weg van de stoffige, ouderwetse en bekostigende thuiszorg. Adry zoekt de verbinding met de cliënt, in plaats van het werken als of bemiddelaar. Adry maakt zelfstandig wonen gemakkelijker en aangenamer door middel van het aanbieden van een structurele implementatie van een digitaal platform voor het boeken van zorg aan huis, met als gevolg meer eigen regie, een hogere kwaliteit van leven en een doelmatiger inzet van schaarse zorgverleners.

Wie zoeken wij?  
Als verpleegkundig expert werk je allereerst aan kwaliteitsverbetering. Je bent verantwoordelijk voor het continue bewaken, ondersteunen en verbeteren van de kwaliteit van zorgverlening op basis van wet en regelgeving en passend binnen de visie van Adry. Daarnaast adviseer je, coacht en ondersteunt de verpleegkundigen bij een juiste verlening van zorg en fungeer je als sparring partner van het management op het gebied van kwaliteit. Tevens ben je verantwoordelijk (tezamen met het team wijkverpleegkundigen) voor de (her)indicatiestellingen. Om tot een goede indicatie te komen dien je uiteraard zelf ook zorg te kunnen verlenen. In dit proces richt je je zich op risico-inschatting, vroegsignalering, probleemherkenning, interventie en monitoring. Zo onderhoudt je actief en nauwkeurig de contacten met andere zorgverleners, zoals de huisarts, apotheek, fysiotherapeut en welzijnsorganisaties.

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van minimaal een diploma HBO-V
 • BIG registratie is actueel.
 • Je hebt relevante werkervaring.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Noordwijk (+25 km).
 • Je bent enthousiast, je hebt goede communicatieve vaardigheden en je durft verantwoordelijkheid te nemen.
 • Zelfstandigheid en kunnen omgaan met wisselende werkdruk.
 • Je bent in staat zijn om medewerkers in groepsverband te instrueren en enthousiasmeren en je bent goed in samenwerken met en het begeleiden van collega’s op zorginhoudelijke thema’s.

Wij bieden

 • Een dynamische functie waarbij je vooral samenwerkt met de directie.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren heb je daarna uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris volgens de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg, FWG-schaal 55 afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring minimaal € 2.900,10 en maximaal € 4.161,92 bruto per maand op basis van 36 uur per week.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Reiskosten vergoeding en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, elektrische fiets, tablet, telefoon en lidmaatschap van Adry. (korting op wellness, sportschool, restaurants, schoonmaakdienst etc.)
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld, wij denken aan 24 tot 28 uur per week. De omvang van het dienstverband wordt in overleg vastgesteld.

Voorzorgsmaatregelen coronavirus:

 • Op afstand solliciteren
 • Er zijn ontsmettings-, desinfecteer- of schoonmaakprocedures van kracht

Solliciteren
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Bastiaan Breukhoven, info@adryzorg.nl, of bel direct naar 071-2301240.
Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd. Wij voeren altijd een integriteitscontrole uit in het waarschuwingsregister.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, indivuduele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.