Hallo, ik ben Marielle Noteboom. 28 jaar en werk nu ongeveer 10 jaar in de zorg. Ik mag mij gelukkig prijzen als verzorgende IG en sinds kort als werkbegeleider, ik ben dan ook nog lang niet uitgeleerd. Adry zorg betekent voor mij een goede werkgever, die zowel naar je prestaties en ontwikkelingsmogelijkheden kijkt als naar je privé situatie.

De meeste ervaring heb ik met mensen met een vorm van dementie, van hulp bieden en sturen in de begin vorm hiervan evenals een cliënt een waardevolle, vertrouwelijke en vooral liefdevolle verzorging bieden in een gevorderd stadium. Ook heb ik jaren ervaring cliënten te ondersteunen die lichamelijk beperkt zijn tijdelijk of permanent.

Mijn motto is met goede communicatie tussen u, de familie, alle disciplines en mijn professioneel inzicht krijgt u de optimale zorg die u verdiend.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, indivuduele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.