De kwaliteit van de thuiszorg valt of staat met de kwaliteit van de zorgverleners. Dat begrijpt Adry als geen ander. Daarom werken we uitsluitend met de parels van de ouderenzorg. Professionele zorgverleners die net dat stapje extra zetten. Een onderhoudend praatje, een luisterend oor, een troostende schouder. Onze zorgverleners werken vanuit een holistische visie en verbindt daarbij lichamelijk, psychisch, functioneel en sociaal functioneren, waarbij de mens in zijn context centraal staat.

Een praatje maken is ook een vorm van zorgverlening.

Adry zorgverleners

U bent verzekerd van persoonlijk contact

Wij verlenen zorg aan huis op een persoonlijke, open en menselijke manier waarbij er wordt geluisterd naar u en gehoor wordt gegeven aan uw wensen.

Zorgverlening van Adry gaat verder dan reguliere zorg aan huis. Wij zijn er ook voor een luisterend oor, en het nodige gezelschap. U brengt de dag door met iemand die u steeds beter leert kennen en die te allen tijde voor u klaarstaat. Samen een spelletje doen, samen op visite gaan, samen koken of samen boodschappen doen. Het hoort er allemaal bij. Zodoende ontstaat er regelmatig een hechte vertrouwensband tussen u en de zorgverlener, zeker wanneer u structurele zorg ontvangt.

Bereikbaarheid

Het leveren van goede zorg betekent ook bereikbaar zijn voor u. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Zo kunt er van op aan dat uw boeking direct wordt behandelt. Uw zorgverlener staat voor u klaar op de tijden en dagen die u heeft geboekt.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Adry verleent thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen over Adry en onze zorg.