Adry is de naam van de beste thuiszorg van de bollenstreek. Maar Adry was ook de naam van mijn oma, de belangrijkste inspiratiebron om een nieuwe thuiszorginstelling op te richten.

Want toen oma Adry in 2006 structurele thuiszorg nodig had maakte ik van dichtbij mee hoe ondoorzichtig, tijdrovend en prijzig het vinden van goede zorg was. Laat staan goede zorgverleners.

Nu – ruim 15 jaar later – is er nog steeds veel mis in de thuiszorg. Daarom is het hoog tijd voor iets nieuws. Thuiszorg waar u zelf de regie hebt. Waar u precies kunt zien wie er voor u komt zorgen, en wanneer. Zonder tussenpersonen, zonder declaraties, zonder gedoe. Zodat u zo lang en zo lekker mogelijk thuis kan blijven wonen. Deze thuiszorg heet Adry.

Met zorgzame groet,
Bastiaan Breukhoven
Oprichter (en kleinzoon) van Adry 

“Zo lang en zo lekker mogelijk thuis blijven wonen. Daar doen we het voor.

Ons Team

De kwaliteit van de thuiszorg valt of staat met de kwaliteit van de zorgverleners. Dat begrijpt Adry als geen ander. Daarom werken we uitsluitend met de parels van de ouderenzorg. Professionele zorgverleners die net dat stapje extra zetten. Een onderhoudend praatje, een luisterend oor, een troostende schouder. 

Stuk voor stuk zijn het betrouwbare zorgverleners van hoog niveau, goed geïnformeerd en getraind. Het proces voor werving en selectie van Adry is er helemaal op gericht om de meest gemotiveerde en kwalitatief hoogstaande zorgverleners te rekruteren. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de beste zorg.

Ook de mensen die ondersteuning geven aan de goede zorg van Adry zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Het zijn allemaal mensen die passie hebben voor de zorg, empathie hebben en zich elke dag weer 200 procent inzetten om iemand de best mogelijke kwaliteit van leven te geven.

Thuiszorg in Leiden, Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Oegstgeest, Valkenburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim, Warmond, Katwijk, Hillegom en Lisse.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Leiden, Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Oegstgeest, Valkenburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim, Warmond, Katwijk, Hillegom en Lisse.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.