Adry is de naam van het nieuwe zorgplatform van Nederland. Maar Adry was ook de naam van mijn oma, de belangrijkste inspiratiebron om dit platform te lanceren.

Want toen oma Adry in 2006 structurele thuiszorg nodig had maakte ik van dichtbij mee hoe ondoorzichtig, tijdrovend en prijzig het vinden van goede zorg was. Laat staan goede zorgverleners.

Nu – ruim 15 jaar later – is er nog steeds veel mis in de thuiszorg. Daarom is het hoog tijd voor iets nieuws. Een digitaal zorgplatform waar u zelf de regie hebt. Waar u precies kunt zien wie er voor u komt zorgen, en wanneer. Zonder tussenpersonen, zonder declaraties, zonder gedoe. Zodat u zo lang en zo lekker mogelijk thuis kan blijven wonen. Dat zorgplatform heet Adry.

Met zorgzame groet,
Bastiaan Breukhoven
Oprichter (en kleinzoon) van Adry 

“Zo lang en zo lekker mogelijk thuis blijven wonen. Daar doen we het voor.

Ons Team

De kwaliteit van de thuiszorg valt of staat met de kwaliteit van de zorgverleners. Dat begrijpt Adry als geen ander. Daarom werken we uitsluitend met de parels van de ouderenzorg. Professionele zorgverleners die net dat stapje extra zetten. Een onderhoudend praatje, een luisterend oor, een troostende schouder. 

Stuk voor stuk zijn het betrouwbare zorgverleners van hoog niveau, goed geïnformeerd en getraind. Het proces voor werving en selectie van Adry is er helemaal op gericht om de meest gemotiveerde en kwalitatief hoogstaande zorgverleners te rekruteren. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de beste zorg.

Ook de mensen die ondersteuning geven aan de goede zorg van Adry zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Het zijn allemaal mensen die passie hebben voor de zorg, empathie hebben en zich elke dag weer 200 procent inzetten om iemand de best mogelijke kwaliteit van leven te geven.

Thuiszorg in Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Katwijk, Oegstgeest, Leiden, Wassenaar en Voorschoten

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Katwijk, Oegstgeest, Leiden, Wassenaar en Voorschoten.

De zekerheden van Adry

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.