Adry vindt dat het u aan niets mag ontbreken wanneer het op zorg aankomt. Daarom bieden we steeds meer extraatjes, waar u gratis gebruik van kunt maken. 

Bij het kiezen van een vaste boeking zijn deze services gratis. Indien u een flexibele of last-minute boeking maakt, kunt u nog steeds gebruik maken van de extra service, alleen dan tegen een kleine vergoeding.

Gratis hulpmiddelen 

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig, zoals een toiletverhoger of douchestoel? Of bent u geholpen met een alarmeringssysteem? Dan kunt u ze gratis aanvragen.

Medische controle 

Heeft u behoefte aan een preventieve medische controle? Dan ontvangt u één keer per maand een bezoek van een arts die uw gezondheid monitort op essentiële zaken.

Binnenkort vindt u hier een uitgebreide lijst van hulpmiddelen en extra services die u gratis kunt aanvragen bij uw boeking.

Ga naar meer informatie en laat uw gegevens achter. Wij houden u dan op de hoogte.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.