Tevreden cliënten is voor Adry van groot belang. Om op hoog niveau zorg- en dienstverlening te kunnen bieden, willen wij de kwaliteit van zorg en diensten continu verbeteren. Alle inspanningen zijn gericht op het belang van u en het leveren van optimale zorg, op de juiste tijd, door de juiste zorgverlener. De tevredenheid van cliënten, of anders gezegd ‘de perceptie van de cliënt op onze zorgverlening’ is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Om de kwaliteit in te zien wordt er onder andere gebruik van tevredenheidsonderzoeken en reviews.

Review uw zorgverlener

Om onze zorg telkens te verbeteren, hebben wij uw hulp nodig. Door uw ervaring met ons te delen, verbetert u onze zorgverlening. Geef daarom een rating aan uw zorgverlener. 

Ook kunt u ervoor kiezen om een review te schrijven. Na elke boeking wordt een feedbackformulier ingevuld door de zorgverlener. Dit creëert transparantie naar u, de zorgverlener en naar Adry en kan er direct worden ingegrepen mocht dat nodig zijn.

Deel uw Compliment, klacht of suggestie

Het is voor ons van belang dat u complimenten, maar ook klachten en opmerkingen over de zorg- en dienstverlening, altijd aan Adry kan doorgeven. Kijk op Suggesties en klachten voor meer informatie.

Wij willen u goed van dienst zijn. Deel uw klacht, suggestie of compliment met ons via kwaliteit@adryzorg.nl. Uw positieve ervaringen met Adry kunt u ook delen via ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAdry is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De zekerheden van Adry

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.