Wij zijn er ons van bewust dat u uw zorg toevertrouwd aan iemand die u nog niet kent binnen uw eigen omgeving en dat wij daar passend mee om moeten gaan. Vandaar dat u bij Adry er van op aan kan dat er gewerkt wordt volgens de zekerheden van Adry.

U en de gehele zorgketen moet er eveneens van uit kunnen gaan dat er voldoende en goede zorg wordt geleverd. Na uw boeking wordt een volledige assesment uitgevoerd in overleg met u, met bijbehorend samenspraak met mantelzorgers en de huisarts. Het leveren van goede zorg betekent ook bereikbaar zijn voor u. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Zo kunt er van op aan dat uw boeking direct wordt behandelt. Uw zorgverlener staat voor u klaar op de tijden en dagen die u heeft geboekt.

Vul direct het contactformulier in, dan bespreken wij uw zorgvraag.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Katwijk, Oegstgeest, Leiden, Wassenaar en Voorschoten.