Hallo mijn naam is Brigitte Verbauwen. Ik ben in 1965 geboren in Gent, België.

Ik ben moeder van 2 fantastische  jongens. Sinds 1986 ben ik werkzaam in de zorg. Eerst als verpleegkundige in het Haga ziekenhuis in Den haag en nu als Verzorgende IG, niveau 3 in de thuiszorg.

Ik vind het heel erg prettig om met mensen in hun thuissituatie te mogen werken omdat ik ervan overtuigd ben, dat het klokje nergens anders tikt dan thuis.

Ik heb met diverse cliënten samengewerkt en ik ben zoals dat met een mooi woord heet een allround verzorgende. Ik vind het heel erg fijn om aan de behoeftes te voldoen van de cliënt en ik wordt heel erg blij als ik u met een blij gevoel kan achterlaten. En dat is ook de rede waarom ik voor Adry zorg heb gekozen.
Ik werk graag met Adry samen omdat ik er van overtuigd ben dat zij dezelfde mening delen als ik. Zij worden blij als zij u als cliënt blij kunnen maken en aan uw behoeften kunnen voldoen en ze worden ook blij als ze aan mijn behoeftes kunnen voldoen.

Kundigheid en presentatie. Dat is waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, indivuduele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.