Samen moeten we er voor zorgen dat we onze verantwoordelijkheid nemen en houden. Adry volgt dan ook nauwgezet de ontwikkelingen omtrent de maatregelen door de overheid. Als zorgorganisatie hanteren wij het protocol coronavirus in de thuiszorg en werken we volgens de richtlijnen en protocollen van het RIVM.

Voor onze zorgverleners geldt dat zij altijd onderstaande preventieve maatregelen volgen:

  • Zorgverleners blijven thuis bij klachten die bij het coronavirus kunnen passen en laten zich testen. Ook al zijn de zorgverleners gevaccineerd.
  • Adry hanteert een gezondheidscheck waarmee wordt geïnformeerd naar de gezondheid van de cliënt. 
  • 1,5 meter afstand houden indien mogelijk.
  • Geen handen geven.
  • Vaak en goed handen wassen. 
  • Hoesten en niezen in de elleboog.
  • Papieren zakdoekjes gebruiken.
  • Het dragen van een mondneusmasker.

Kijk voor alle maatregelen op de officiële site van de rijksoverheid.

De Rijksoverheid heeft een speciaal telefoonnummer voor vragen over het coronavirus: 0800 – 1351 (bereikbaar tussen 08.00 en 20.00 uur)

Heeft u klachten en of bent u in aanraking geweest met iemand die positief is getest? Neem dan gerust contact op met onze zorgverleners. Wij kunnen dan beschermd zorg komen verlenen of de zorg aanpassen. U kunt ons altijd bellen op 071-2301240 

Vaccinatie programma

De planning van de vaccinaties tegen het coronavirus is afhankelijk van veel factoren. Bijvoorbeeld de levering van de soorten vaccins.  Wilt u weten wanneer u een uitnodiging krijgt voor de coronavaccinatie? Kijk op de officiële site van de Rijksoverheid.

Vragen en antwoorden over de coronavaccinatie kunt u vinden op www.coronavaccinatie.nl

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, indivuduele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.