Misschien is structurele zorg nog te veel om mee te starten. Soms is de wens van uw naasten of familie juist om rustig op te starten met 3 uur zorg. Of ontvangt u al zorg ergens anders en wilt u de zorg bij Adry eerst uitproberen dan is een flexibele boeking de juiste keuze.

Bij een flexibele boeking heeft u of uw aanvrager de mogelijkheid om een zorgverlener te boeken op tijden en dagen die voor u wenselijk zijn. Flexibele zorg kan op verschillende tijden worden ingezet. Zowel overdag als in de avond maar ook in de nacht. Onze zorgverleners kunnen juist worden ingezet om de mantelzorger te ontlasten. Ook bieden ze begeleiding, gezelschap of juist verpleging.

Onze professionele zorgverleners ondersteunen bijvoorbeeld ook veel mensen met dementie, die gedurende de dag een aantal uren begeleiding of gezelschap nodig hebben. Tevens verlenen onze gekwalificeerde verplegers verpleeg- en medisch technische handelingen, zoals het aanleggen van infusen, verzorgen van katheters en complexe wondverzorging of voeren begeleidende taken uit bij cliënten.

Indien u de zorgverlener prettig vind en of juist meer vaste tijden nodig zijn, kan te allen tijde worden overgestapt worden naar een vaste boeking.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.