De thuiszorg valt of staat met goede zorgverleners. Met jou. Daarom zorgen wij fatsoenlijk voor onze mensen. Een goed salaris, flexibele werktijden en geen bureaucratie. Bovendien letten wij te allen tijde op de werkdruk van onze zorgverleners. Want om de beste zorg te kunnen bieden moet je zelf ook kerngezond zijn.

Wij zijn per direct op zoek naar een gepassioneerde en flexibele zorgverleners voor de verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten voor diverse dagen en tijden. Wij vinden het belangrijk om te weten wat jij wil. Daar bouwen we het rooster om heen.

Wie is Adry?
Op dit moment is Adry uitgegroeid tot het 2e thuiszorgbedrijf van Leiden en de Bollenstreek. Onze cliënten kunnen op ons rekenen. Niet voor niets zijn wij thuis in elk huis. Van persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, wondverpleging tot aan terminale zorg.
Bij Adry kennen we onze cliënten, hun familie en hun leefomgeving. Zodat we precies begrijpen waar zij behoefte aan hebben. En dan doen we met gepassioneerde kantoormedewerkers en zorgverleners.

Wie zoeken wij?
Als zorgverlener in de thuiszorg geef je zorg en begeleiding aan onze cliënten die deze hulp tijdelijk of juist langdurig nodig hebben. Je werkt methodisch en kwaliteitsgericht en voert eventueel verpleegtechnische taken uit. Je helpt onze cliënten om zoveel mogelijk zelf te doen en stimuleert ze om actief te blijven. Daarbij is de zorgverlener actief in het signaleren van mogelijke wensen en behoeften bij de cliënt.

Wat vragen wij?

 • Je hebt relevante werkervaring.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden.
 • Je bent integer, warm en flexibel.
 • Woonachting om de omgeving van Leiden of de Bollenstreek.
 • Je bent enthousiast, je hebt goede communicatieve vaardigheden en je durft verantwoordelijkheid te nemen. 
 • Zelfstandigheid en kunnen omgaan met wisselende werkdruk.


Wij bieden.

 • Een arbeidscontract voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren heb je daarna uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een goed salaris volgens de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg, FWG-schaal boven gemiddeld afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Reiskosten vergoeding.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals elektrische fiets of auto, tablet en telefoon.
 • De contractgrootte varieert in overleg tussen de 8 en 36 uur. Flexibele tijden, uren en dagen, het kan allemaal bij Adry!

Ben je geïnteresseerd?
Wil je meer weten over deze leuke functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Jolanda den Boon, 071-2301240.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.