Transparantie van zorg staat bij Adry hoog in het vaandel.

Wij vinden het van belang dat u eveneens inzage heeft in de kosten van de zorg. In het kader van doelmatige zorg is het van belang een balans te vinden tussen de kwaliteit van zorgverlening, de cliëntbeleving en zorgkosten. Bij Adry kunt u de kosten betalen met een PersoonsGebondenBudget. Adry biedt zorg aan die onderdeel is van het basispakket en wordt zodoende volledig vergoed. Wilt u een persoonsgebonden budget aanvragen, of  heeft u vragen over een indicatie op basis van de Zvw, Wlz of Wmo? Onze medewerkers helpen u graag.

Om de kwaliteit van de zorgverleners te toetsen, kunt u de zorgverlener na de betreffende boeking een beoordeling door middel van een rating. Ook kan de cliënt ervoor kiezen om een review te schrijven. Tevens wordt na elke dienst een feedbackformulier ingevuld door de zorgverlener. Dit creëert transparantie naar u, zorgverlener en naar Adry en kan er direct worden ingegrepen mocht dat nodig zijn.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, indivuduele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.