De kwaliteit van de thuiszorg valt of staat met de kwaliteit van de zorgverleners. Dat begrijpt Adry als geen ander. Daarom werken we uitsluitend met de parels van de ouderenzorg. Professionele zorgverleners die net dat stapje extra zetten. Een onderhoudend praatje, een luisterend oor, een troostende schouder. 
Stuk voor stuk zijn het betrouwbare zorgverleners van hoog niveau, goed geïnformeerd en getraind. Het proces voor werving en selectie van Adry is er helemaal op gericht om de meest gemotiveerde en kwalitatief hoogstaande zorgverleners te rekruteren. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de beste zorg.

Het is goed om te benadrukken dat de zorgverleners niet alleen (verpleegtechnische) handelingen verrichten. Het signaleren, coachen en coördineren is even zo belangrijk. Om dit te kunnen doen is het noodzakelijk om de zorgverlening samen met u te monitoren en te evalueren. 
Onze zorgverleners werken vanuit een holistische visie en verbindt daarbij lichamelijk, psychisch, functioneel en sociaal functioneren, waarbij de mens in zijn context centraal staat. 

Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen. Hierdoor kunt u ervan op aan dat Adry een erkende zorginstelling zijn, die jaarlijks wordt gevisiteerd en moet voldoen aan verschillende kwaliteitseisen.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, indivuduele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.