Heeft u behoefte aan een vast gezicht en heeft u zorg nodig op vaste dagen dan is een vaste boeking de juiste keuze. Bij een vaste boeking heeft u of uw aanvrager de mogelijkheid om een zorgverlener te boeken voor een vaste periode. (min. 20 uur per week) Op deze manier weet u zeker dat dezelfde persoon bij u thuis komt gedurende de aangegeven periode.

Een vaste boeking kan in de meest uiteenlopende situaties worden ingezet. Bijvoorbeeld hulp bij persoonlijke verzorging, gezelschap, begeleiding bij activiteiten of doktersbezoek, samen boodschappen doen en koken. Maar denk bijvoorbeeld ook aan zorg in complexe zorgsituaties en/of specifieke aandachtsgebieden, zoals zorg bij dementie, ziekte van parkinson, ALS of palliatieve zorg.

Hierdoor kan iemand zonder problemen thuis blijven wonen. Zelf de regie in handen en genieten van de vrijheid in hun eigen, vertrouwde omgeving.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Katwijk, Oegstgeest, Leiden, Wassenaar en Voorschoten.