Indien u (nog) geen zorgindicatie heeft, dan betaald u direct bij het boeken van de zorg. (via Ideal of via automatische incasso) 

De zorg die u ontvangt is belast met BTW. Het is echter mogelijk voor u om een zakelijke factuur op te stellen zodat deze BTW aftrekbaar is. 

Indien u aantoonbaar hulp nodig heeft, maar (nog) geen officiële indicatie heeft, kan een deel van deze kosten van de belasting worden afgetrokken. Deze aftrekpost is te vinden onder extra gezinshulp. 

* Op basis van het ingevulde contactmoment en zorgvraag wordt er een zorg- en dienstverleningsovereenkomst gemaakt voor uw eigen administratie. In deze overeenkomst staat beschreven welke zorg en diensten Adry levert. De overeenkomst komt tot stand wanneer de zorgverlener uw zorgvraag aanvaardt. Ter bevestiging ondertekenen u en Adry de overeenkomst. 

Indien u aanspraak wil maken op een zorgindicatie neemt een van onze financiële experts contact met u op. 

Vaste boeking

Bij maandelijks vaste zorg (dag-, nacht- en 24-uurs zorg) worden de kosten aan het einde van de maand in rekening gebracht. U ontvangt de factuur aan het einde van de maand.

Flexibele en last-minute boeking

Bij wisselende uren worden de kosten voor elke boeking direct in rekening gebracht. (ideal of incasso). U ontvangt direct de factuur. 

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.