“Hallo, ik ben Ilona Berkhof, 59 jaar oud. Van oorsprong uit Rotterdam, maar woon nu in het prachtige Leiden. Daar woon ik samen met Paules. Ik ben sportief van aard (doe bijvoorbeeld graag aan fietsvakanties).

Ik ben gediplomeerd verpleegkundige sinds 1996, inmiddels alweer wat jaren hbo-verpleegkundige. Al ruim 15 jaar verleen ik zorg aan mensen die thuis wonen. Ik vind dat geweldig omdat je dan steeds bij andere mensen komt, dus afwisselend werk! Ook kan je juist bij zorg thuis een band opbouwen met de cliënt. En die band heb je mijns inziens nodig om te begrijpen welke zorg iemand precies nodig heeft. Dat maatwerk wil ik graag bieden. De mens achter de cliënt is de basis van mijn zorg.

Ik durf van mezelf te zeggen dat ik flexibel, accuraat en leergierig ben (probeer bijvoorbeeld de laatste stand van zaken op het gebied van de zorg zo veel mogelijk bij te houden). Verder ben ik oplossingsgericht en kan ik me zelf goed in anderen verplaatsen. 

Maar voor nu even genoeg over mijzelf! Ik hoop u snel persoonlijk te ontmoeten!”

De mens achter de cliënt is de basis van mijn zorg

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, indivuduele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.