Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Laura Star en ben 28 jaar oud. Sinds mijn 16e ben ik werkzaam in de zorg. Als Verzorgende IG heb ik veel ervaring opgedaan. Per 15 juli 2021 heb ik met goed gevolg de opleiding verpleegkundige afgerond en ben ik volledig inzetbaar als verpleegkundige.
Ik heb ervaring op verschillende gebieden zoals revalidatiezorg, mensen met een psychogeriatrische aandoening, geestelijke gezondheidszorg, palliatieve zorg en mensen met somatische aandoeningen. Ik ben oplossingsgericht, flexibel en denk graag met u mee! Ik ben bij Adry zorg gaan werken, omdat de visie mij erg aanspreekt. Cliënten houden de regie zelf in handen door het zelf kiezen van een zorgverlener. Tevens staat bij Adry zorg kwaliteit hoog in het vaandel. Ik vind dit persoonlijk ontzettend belangrijk bij het leveren van goede zorg. 

Ik ben oplossingsgericht, flexibel en denk graag met u mee!

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, indivuduele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.