Bij het boeken van nachtzorg (waak- en slaapdiensten) helpt onze zorgverlener u met het toedienen van medicijnen, het verzorgen van een complexe wond en toiletbezoek. En wanneer u niet kan slapen zijn we er voor een praatje. De zorgverlener is de hele nacht paraat om te helpen wanneer dit nodig is. Ook bij een ziektebeeld als dementie of bij een langdurige vraag naar intensieve zorg kan er ’s nachts ondersteuning nodig zijn.

De tijden zijn flexibel te kiezen en er kan bijvoorbeeld nachtzorg gekozen worden van 21:00 tot 09:00 uur, of puur bij waakdiensten van 23:00 tot 07:00 uur. Nachtzorg wordt vaak gekozen als iemand overdag verzorgd wordt door een partner of andere mantelzorger, of als er overdag al een thuiszorgmedewerker aanwezig is.

Na het boeken van de zorgverlener ontvangt u de lijst van zorgactiviteiten die vallen onder nachtzorg. U geeft zelf aan welke activiteiten voor u van belang zijn. Zodat de zorgverlener direct weet bij aankomst welke zorg nodig is. Mocht u na de keuze van zorgverlener toch extra of andere zorg nodig hebben? Geen probleem, u kunt te allen tijde zelf de boeking aanpassen.

Goede zorg
U en de gehele zorgketen moet er van uit kunnen gaan dat er voldoende en goede zorg wordt geleverd. Na uw boeking wordt een volledige assesment uitgevoerd met bijbehorend samenspraak met mantelzorgers en de huisarts. Lees meer

Kwaliteit
De kwaliteit van de thuiszorg valt of staat met de kwaliteit van de zorgverleners. Dat begrijpt Adry als geen ander. Daarom werken we uitsluitend met de parels van de ouderenzorg. Professionele zorgverleners die net dat stapje extra zetten. Een onderhoudend praatje, een luisterend oor, een troostende schouder. Lees meer

De zekerheden van Adry

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.