Ik ben Sharon Streete, 58 jaar en ik werk ruim 35 jaar vol passie in de zorg.
In de thuiszorg werk 1 op 1 met revalideren, palliatieve en terminale zorgvragers. Als u op zoek bent naar een verpleegkundige met ervaring in het werken met: Dementiezorg, COPD, ALS, MS, Parkinson, Hartfalen, CVA, Oncologie en Diabeteszorg, of bij het revalidatie na een operatie, dan bent u in goede handen bij mij.

Ik bied warme en professionele zorg, waarbij kwaliteit, geduld, Empathie en Privacy voorop staan. Ik coördineert de zorg samen met de zorgvrager. Geef advies aan de zorgvrager en mantelverzorgster en voer de nodige handelingen of begeleiding uit conform de wensen van de zorgvrager. En ik kom mijn afspraken na.

Ik werk vanuit de holistisch benadering waarbij de mens centraal staat.  Naast mijn werk als verpleegkundige, werk ik ook als Complementaire zorgverlener waar onder coaching en begeleiding bij Stress en Burn-Out, ontspanningsoefeningen waar onder mindfulness, Reiki-healing en massage.

Ik bied warme en professionele zorg, waarbij kwaliteit, geduld, Empathie en Privacy voorop staan.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, indivuduele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.