Hallo, ik ben Maria Lourdes de Loos, een verpleegkundige met 20 jaar ervaring. Mijn specialiteiten zijn intensive care, spoedeisende hulp, psychiatrie, en revalidatie, ook heb ik gewerkt in verpleeghuizen in Kaatsheuvel en Tilburg. Als verpleegkundige heb ik gewerkt in mijn eigen land (de Filipijnen), in Saudi Arabië, in Amerika en nu in Nederland. Waarom? Omdat ik hou van Nederland, kaas, tulpen en natuurlijk, mijn man!

Ik werk in thuiszorg voor Adry omdat het bedrijf is ontstaan uit een liefde en zorg van een kleinzoon voor zijn grootmoeder, dat zegt voor mij alles.

As a member of Adry team, we have a mutual goal to support your wishes to stay as long as possible in your own home. If you are looking for a caregiver with international nursing experience? Ask for my name, it would be my pleasure to work for  you. See you soon!

My goal is to support your wishes to stay as long as possible in your own home.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

Kies zelf uw zorgverlener op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid.

U wordt professioneel behandeld.

Zorgvuldig gescreende zorgverleners. Adry voldoet aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

U bent verzekerd van persoonlijk contact.

Wij staan dag en nacht klaar om u persoonlijk te woord te staan.

U kunt rekenen op transparante zorg.

Heldere tarieven, eerlijke reviews en geen onnodige tussenpersonen.

De zekerheden van Adry

Adry is een thuiszorginstelling voor persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, (intensieve) verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg. Met Adry leveren wij zorg aan cliënten voor extra persoonlijke verzorging en/of begeleiding of juist (intensieve) verpleging en zorg aan cliënten met een langdurige zorgvraag of medische zorg verwezen vanuit de ziekenhuizen, huisartsen of cliëntondersteuning. Zo stemmen we onze thuiszorg zoveel mogelijk af op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Ook wanneer deze niet direct medisch zijn.

Wie zorg nodig heeft mag daar niet te lang op wachten. Daarom gaan wij voor een regionale aanpak. Wij leveren thuiszorg in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, de Zilk, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten.